Η BLONDE SALAD & η YAMAMAY ξανά μαζί!

H Yamamay συνεργάζεται ξανά με την TheBlondeSalad.com, την εμπνευσμένη πλατφόρμα που δημιουργήθηκε από την Chiara Ferragni και τον Riccardo Pozzoli και που οι δύo τους λανσάρουν την αποκλειστική capsule συλλογή από bustiers.

Η συλλογή ονομάζεται Yamamay <3 The Blonde Salad, με creative director την Chiara Ferragni και προτείνει 6 μοναδικά κομμάτια, που ενώνουν το σύγχρονο αισθησιασμό της αγαπημένης ιταλικής μάρκας εσωρούχων, με το μοντέρνο και κοσμοπολίτικο πνεύμα της The Blonde Salad.

Το αστέρι, σύμβολο της νυχτερινής εξόδου, σε αποχρώσεις tone-on-tone και αστραφτερού χρυσού, είναι το κοινό στοιχείο και των δύο σχεδίων που θα πωλούνται αποκλειστικά από το Shop.TheBlondesalad.com στα τέλη Οκτωβρίου 2017.

Από την άλλη πλευρά, τα μαύρα see-through και τα σχήματα κλεψύδρας θα είναι θα διακριτικά γνωρίσματα των bustiers που θα είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένα καταστήματα Yamamay από το Νοέμβριο.

“Ένα σημαντικό εγχείρημα που αναβιώνει την υπέροχη συνεργασία με την The Blonde Salad, μία αποκλειστική κολεξιόν, αποτέλεσμα της έρευνας και δημιουργικότητας της Yamamay αλλά και την εμπνευσμένη καθοδήγηση της Chiara Ferragni. Η must-have κολεξιόν της σαιζόν.” Έτσι περιγράφει το έργο ο Gianluigi Cimmino, Διευθύνων Σύμβουλος της Pianoforte Group.

Ενώ ο Riccardo Pozzoli, Διευθύνων Σύμβουλος του TheBlondeSalad, αναφέρει ότι “ Η συνάντηση ανάμεσα στον κόσμο της The Blonde Salad και της Yamamay ήταν αυθόρμητη. Μοιραζόμαστε και οι δύο την ίδια επιθυμία, να δημιουργούμε εξαιρετικά προϊόντα, σχεδιασμένα για το κοινό μας – είμαστε ενθουσιασμένοι με το αποτέλεσμα και σίγουροι ότι η αγορά θα συμφωνήσει μαζί μας».

Ανακάλυψε περισσότερα στο yamamay.com

0

About Author

madeinheartgr