Μεγάλωσα έναν ακόμα χρόνο.

Στα χαρτιά φαίνεται ότι σήμερα μεγάλωσα έναν ακόμα χρόνο. Μέσα μου δεν νιώθω καθόλου έτσι… είμαι ακόμα όσο θέλω! Το μόνο που άλλαξε το χρόνο που πρόσθεσα στη συλλογή με τις στιγμές μου είναι η χαμένη εμπιστοσύνη μου προς τους άλλους.

Φέτος, λοιπόν, δεν θέλω να μου ευχυθεί κανείς υγεία, ευτυχία, αγάπη και όλα τα συναφή. Τη μόνο ευχή που θέλω είναι τύχη. Ναι, μόνο τύχη θέλω!

Μπορεί να είμαι στον κόσμο μου και να παίρνω συνέχεια ηλίθιες αποφάσεις αλλά δεν φοβήθηκα ποτέ· φαίνεται άλλωστε από τις επιλογές μου και την ευκολία να ακροβατώ συνέχεια σε ένα τεντωμένο σχοινί μεταξύ ζωής και θανάτου χωρίς να με ενδιαφέρει το κενό που υπάρχει κάτω.

Μια ζωή ρισκάρω με τις επιλογές μου και τα θέλω μου. Λανθασμένα τις περισσότερες φορές, το ξέρω, αλλά στο τέλος κάτι γίνεται και χαμογελάω… βλέπεις η ίδια η ζωή κάνει λογαριασμό και εγώ απλά πληρώνω τα λάθη (με το χειρότερο τρόπο πάντα) ή χαίρομαι τις νίκες μου!

Χρόνια μου πολλά!

0

About Author

Mary Stamouli
Mary Stamouli

Τα χαρτιά λένε ότι είμαι μια τρελό Αθηναία δημοσιογράφος που αντί να μπλοκάρω αποφάσισα να blogάρω! Λατρεύω τις τσάντες, τα παπούτσια και τα κραγιόν. Όταν δεν είμαι καλά μαγειρεύω ακούγοντας Ρέμο, τρώω πραλίνες και βλέπω Harry Potter.