Οι τρεις σωματοφύλακες των μαλλιών μου

Τα μαλλιά αποτελούν ίσως το σημαντικότερο στοιχείο της αυτοπεποίθησης κάθε γυναίκας, γι’ αυτό χρειάζονται ιδιαίτερη περιποίηση, ώστε να δείχνουν δυνατά και υγιή, καθώς οι κίνδυνοι που τα απειλούν καθημερινά είναι περισσότεροι και πιο ύπουλοι από όσο νομίζεις. 

Στο σημερινό ποστ εκτός από τους τρεις σωματοφύλακες των μαλλιών μου, σου έχω και μερικά tips πολύ απλά tips που αν τους δώσεις προσοχή, τα μαλλιά σου θα είναι πιο υγιή από ποτέ..!

Μην χρησιμοποιείς συνέχεια την ίδια μάρκα σαμπουάν. Υπάρχει κίνδυνος να αρχίσουν τα μαλλιά σου να ατονούν, να λαδώνουν πιο γρήγορα και να κάνουν πιτυρίδα. Προτίμησε να αλλάζεις μεταξύ 1-2 διαφορετικές μάρκες σαμπουάν κάθε δίμηνο. Εδώ μπαίνει το Lorven Silver Pure Anti-Yellowing & Radiance Shampoo στοχευμένης περιποίησης για ξανθιά μαλλιά. Το χρησιμοποιώ κάθε τρία λουσίματα για να τονώσω το χρώμα και να εξουδετερώσω τις κιτρινίλες που μπορεί να εμφανιστούν.

  • Λιπαρά μαλλιά: λούσιμο 2-3 φορές την εβδομάδα.
  • Κανονικά μαλλιά: λούσιμο 1-2 φορές την εβδομάδα.
  • Ξηρά μαλλιά: λούσιμο 1 φορά την εβδομάδα.

Όταν λούζετε τα μαλλιά σας καλό θα ήταν να βάζετε μαλακτική κρέμα μετά το σαμπουάν και 2 φορές την εβδομάδα, να κάνετε μια μάσκα μαλλιών. Η μάσκα που μπορείτε να κάνετε είναι είτε μία που θα αγοράσετε από το εμπόριο ή μία που θα κάνετε μόνη σας στο σπίτι. Το Pantene Pro-V Conditioner σε μορφή αφρού Pantene Foam Repair & Protect απλώνεται υπέροχα στα μαλλιά χωρίς να τα βαραίνει και δίνει λεία και υγιή όψη. Άσε που γίνονται πιο ευκολοχτένιστα από ποτέ!!!

  • Την κρέμα μαλλιών και τη μάσκα μην την βάζεις ποτέ στις ρίζες των μαλλιών σου (εκτός αν αναγράφει ότι μπαίνει και στο τριχωτό της κεφαλής) αλλά στη μέση και στις άκρες.

Τα λάδια λειαίνουν την τρίχα και της προσφέρουν μοναδική απαλότητα, στιλπνότητα και λάμψη. To Wella Professionals Oil Reflections Luminous Smoothening Oil είναι ένα λάδι πολλαπλών χρήσεων που προσφέρει τέλεια απαλότητα στα μαλλιά και φυσική λάμψη, χωρίς να τα βαραίνει. Εσύ όπως και εγώ, θα το λατρέψεις γιατί κάνει τα μαλλιά πάρα πολύ απαλά και γιατί μυρίζει θεσπέσια!!!

  • Το λάδι στα μαλλιά δεν το βάζουμε ποτέ στο τριχωτό αλλά από τη μέση και κάτω, με έμφαση στις άκρες.
0

About Author

madeinheartgr