Χύμα αρώματα: Σε τί διαφέρουν από τα γνήσια και τί κινδύνους κρύβουν;

Μια βόλτα στην Ερμού και θα σε πλημμυρίσουν μυρωδιές από κάποιο άρωμα που σου θυμίζει κάτι. Θα σε πλησιάσουν χαμογελαστά κορίτσια 20-25 ετών, να δοκιμάσεις ένα άρωμα τύπου που διαρκεί σαν το γνήσιο, θα σου δείξουν πρώτα που είναι το κατάστημα και μετά θα σου δώσουν μια καρτούλα για να μην το ξεχάσεις αν αποφασίσεις να το πάρεις. Και όπως πολύ καλά κατάλαβες, αναφέρομαι στα καταστήματα με χύμα αρώματα.

Τα καταστήματα με χύμα αρώματα απομιμήσεις ή τύπου όπως λέγονται πλέον, πάντα υπήρχαν στην Ελλάδα όπως και σε άλλες  ευρωπαϊκές χώρες. Τη δεκαετία του ’90 υπήρχε στο Μοναστηράκι το «Χίλια Αρώματα» ή ακόμα πιο παλιά έβρισκες χύμα αρώματα μέσα στα φαρμακεία. Σήμερα τα καταστήματα αυτά είναι περισσότερα από εκείνα που πουλάνε τα πιστοποιημένα. Μάλιστα τέτοιο corner θα βρείτε ακόμα και στα Hondos Center της Ομόνοιας. Είναι όμως ασφαλή για χρήση αυτά τα αρώματα;

Μπες εδώ στο SingleWoman.gr και διάβασε ολόκληρο το άρθρο μου για τα χύμα αρώματα.

0

About Author

madeinheartgr

Τα χαρτιά λένε ότι είμαι μια τρελό Αθηναία δημοσιογράφος που αντί να μπλοκάρω αποφάσισα να blogάρω! Λατρεύω τις τσάντες, τα παπούτσια και τα κραγιόν. Όταν δεν είμαι καλά μαγειρεύω ακούγοντας Ρέμο, τρώω πραλίνες και βλέπω Harry Potter.