Νύφη, κουμπάρα, νονά… όλα όσα πρέπει να ξέρεις για να κάνεις μόνη σου το μακιγιάζ

Tο μακιγιάζ παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην εμφάνιση μιας νύφης, μιας κουμπάρας, μιας νονάς, γιατί είναι αυτό που θα φωτίσει και θα τονίσει τα όμορφα χαρακτηριστικά της! Οι περισσότερες γυναίκες όμως και ειδικά το καλοκαίρι, προτιμούν το natural makeup το οποίο μπορούν αρκετά εύκολα να το κάνουν και μόνες τους.

Πριν ξεκινήσεις να κάνεις οτιδήποτε, το μυστικό είναι η υγιής επιδερμίδα. Αφιέρωσε τις εβδομάδες πριν από το μακιγιάζ στη σωστή περιποίηση και ενυδάτωση της επιδερμίδας σου και κάνε οπωσδήποτε έναν καθαρισμό. Είναι επίσης πολύ σημαντικό να μείνεις ενυδατωμένη! Να πίνεις πολύ νερό και μην αμελείς για κανένα λόγο την ενυδατική σου κρέμα.

Η πρόταση μου: Το REN Bridal Glow Kit Zen είναι η ότι ακριβώς χρειάζεται το δέρμα (ειδικά το ευαίσθητο) έτσι ώστε να είναι έτοιμο για τη μεγάλη μέρα που όλα τα φώτα θα είναι στραμμένα πάνω του.

1 εβδομάδα πριν το μακιγιάζ: κάνε οποιεσδήποτε υπηρεσίες αποτρίχωσης, συμπεριλαμβανομένων των φρυδιών. Επίσης, απέφυγε το βαρύ και συχνό μακιγιάζ, έτσι ώστε οι πόροι να μένουν καθαροί και να μειώσεις την πιθανότητα να βγάλεις κάποιο σπυράκι.

1 μέρα πριν το μακιγιάζ: εάν έχεις κάποια βραδινή έξοδο, στην επιστροφή κάνε ένα πολύ καλό ντεμακιγιάζ και φρόντισε να κοιμηθείς σχετικά νωρίς για να ξεκουράσεις την επιδερμίδα σου.

Η ημέρα του μακιγιάζ:

07d46f679d355

Αν λόγω budget έχεις αποφασίσει να κάνεις μόνη σου το μακιγιάζ σου, μπες εδώ στο singlewoman.gr και διάβασε το αναλυτικό άρθρο μου, και μάθε τα μυστικά & tips που συγκέντρωσα!

0

About Author

madeinheartgr