Όσα πρέπει να ξέρεις για τις ψεύτικες & τις extension βλεφαρίδες.

Ας είμαστε ειλικρινείς, εκτός από τη μάσκαρα που είναι η πιο εύκολη και οικονομική λύση για να πετύχουμε ένα εντυπωσιακό βλέμμα, οι ψεύτικες και οι extension βλεφαρίδες χαρίζουν ένα εντυπωσιακότερο αποτέλεσμα στα μάτια μας! Έτσι λοιπόν, αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σου ορισμένα tips είτε μπεις στη διαδικασία να πειραματιστείς με τις ψεύτικες είτε να βάλεις extension!

Η εφαρμογή των ψεύτικων βλεφαρίδων είναι εύκολη και απλή διαδικασία. Το αποτέλεσμα όμως κρίνεται από τη λεπτομέρεια!

Πώς τις τοποθετούμε;

Κρατώντας την βλεφαρίδα με ένα τσιμπιδάκι, τοποθετούμε μια λεπτή στρώση κόλας (να προσέχεις η κόλλα να είναι υποαλλεργική) και περιμένουμε περίπου 20-25 δευτερόλεπτα πριν την τοποθετήσουμε στο μάτι μας. Στη συνέχεια, την βάζουμε όσο πιο κοντά μπορούμε στις φυσικές μας βλεφαρίδες και πιέζουμε ελαφρά ώστε να κολλήσει. Τέλος βάζουμε λίγη μάσκαρα και είμαστε έτοιμες!

Πώς θα τις κάνουμε να φαίνονται λιγότερο ψεύτικες;

  • Η ποιότητα είναι πολύ σημαντική. Ξέρω ότι οι καλές μάρκες είναι ακριβές αλλά οι εντελώς πλαστικές δεν θα έχουν το αποτέλεσμα που επιθυμείς. Είναι πολύ πιθανό οι βλεφαρίδες σου να μοιάζουν με μεταλλαγμένη ταραντούλα.
  • Τις περισσότερες φορές είναι πιο μακριές σε σχέση με τις φυσικές μας. Αφού τις έχουμε δοκιμάσει -μετρήσει, εκείνο το σημείο που προεξέχει το κόβουμε με ένα ψαλιδάκι πριν τις εφαρμόσουμε στα μάτια μας.
  • Τις τοποθετούμε όσο πιο κοντά μπορούμε στις φυσικές μας βλεφαρίδες και όχι πιο ψηλά.
  • Εάν στη βάση των βλεφαρίδων φαίνεται η κόλα, εφάρμοσε eyeliner από πάνω για να την καλύψεις.
  • Τη μάσκαρα την τοποθετούμε πάντα από τη δική μας βλεφαρίδα προς την ψεύτικη και ποτέ ανάποδα, ώστε να κολλήσουν και να γίνουν ένα.

Extensions βλεφαρίδων

  • Αν βάλεις για πρώτη φορά πρέπει να ξέρεις ότι δεν θα κρατήσουν πολύ.
  • Οι καλύτερες τρίχες για extensions βλεφαρίδων, είναι οι τρίχες από μετάξι γιατί δεν προσθέτουν βάρος στις δικές μας.
  • Το μυστικό για να μην έχεις το παραμικρό πρόβλημα στις δικές σου βλεφαρίδες είναι να τοποθετούνται μισό χιλιοστό πέρα από τον πόρο της βλεφαρίδας σου.
  • Επέλεξε έναν χώρο αισθητικής εξετάζοντας δύο βασικά πράγματα: α) η τεχνίτρια να είναι άρτια καταρτισμένη β) να παρέχει όλα τα κατάλληλα υλικά για τη σωστή τοποθέτηση και συντήρηση των βλεφαρίδων.

Tip: Αν και δεν χρειάζεσαι μάσκαρα όταν βάλεις extensions, επέλεξε μια κανονική μάσκαρα και όχι waterproof. Όταν έρθει η ώρα για ντεμακιγιάζ, χρησιμοποίησε προϊόντα oil free κάνοντας απαλές κινήσεις.

Mascara με ίνες (Fiber)

Έχω μάθει να μην εντυπωσιάζομαι εύκολα από τα καινούρια προϊόντα, αλλά η mascara με ίνες είναι ένα προϊόν που με εξέπληξε ευχάριστα από την πρώτη κι όλας χρήση!

Πρόκειται για ένα μάσκαρα εμπλουτισμένο με ίνες που προσθέτει φυσικά τριχάκια στις φυσικές μας βλεφαρίδες και μπορεί να εφαρμοστεί πάνω από οποιοδήποτε μάσκαρα.

Πώς το δουλεύεις;

Άπλωσε μια στρώση μάσκαρα στο εσωτερικό μέρος των άνω βλεφαρίδων, μετά μια στρώση από αυτό το προϊόν και μετά ξανά μάσκαρα. Το αποτέλεσμα θα εκπλήξει ευχάριστα!

Και αν δεν σε κάλυψα, σου άφησα για το τέλος ένα βίντεο για να πάρεις όλες τις απαντήσεις σου…

 

0

About Author

madeinheartgr