Είμαι η Μαίρη, μια κανονική γυναίκα.

Με λένε Μαίρη και είμαι μια κανονική γυναικά. Δεν είμαι skinny, αλλά ούτε πιο γεμάτη. Κάποιες φορές μπαίνω σε medium και κάποιες άλλες σε large. Αρνούμαι να κάνω δίαιτες της πείνας για να γίνω small αλλά λέω όχι στις διατροφικές υπερβολές.

Είμαι 1.70 ύψος 70 κιλά, δεν έχω επίπεδη κοιλίτσα αλλά είμαι μια κανονική γυναίκα! Ναι δεν ήμουν πάντα 70 κιλά αλλά δεν ήμουν και πάντα 35 χρονών (παρά τρεις μήνες). Ναι αφέθηκα, έφαγα -γιατί λατρεύω το φαγητό- και πήρα κάποια κιλά παραπάνω. Έπαιξε το ρόλο της και η κατάθλιψη… αλλά τίποτα δεν με εμπόδισε και δεν με εμποδίζει στο να εργάζομαι, στο να βγάζω φωτογραφίες, στο να αυτοσαρκάζομαι και γενικά να απολαμβάνω τη ζωή.

Ο σύντροφός μου αγάπησε κάθε ραγάδα, κάθε καμπύλη και κάθε σημείο του κορμιού μου αδιαφορώντας αν έχω παραπάνω κιλά. Άσχετα αν ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί. Πως μπορείς δηλαδή ν’ αγαπάς κάτι που δεν είναι τέλειο… Μεγαλώνοντας άρχισα να βλέπω και να κατανοώ, και επιτέλους άρχισα να αγαπώ το σώμα μου. Να με αγαπώ!

Είμαι μια κανονική γυναίκα που έχει κατακτήσει τις δικές της κορυφές. Τα κατάφερα, παρά τις δυσκολίες, και δεν πρόκειται να αφήσω κανέναν και τίποτα να μου στερήσει την ικανοποίηση της επιτυχίας επειδή δεν φοράω small.

Το βάρος μου δεν καθορίζει το ποια είμαι. Αυτό, το κάνω εγώ μέσα από τις επιλογές και τα πράγματα που καταφέρνω στην ζωή με τον αγώνα μου και τη δουλειά μου.-

0

About Author

Mary Stamouli
Mary Stamouli

Τα χαρτιά λένε ότι είμαι μια τρελό Αθηναία δημοσιογράφος που αντί να μπλοκάρω αποφάσισα να blogάρω! Λατρεύω τις τσάντες, τα παπούτσια και τα κραγιόν. Όταν δεν είμαι καλά μαγειρεύω ακούγοντας Ρέμο, τρώω πραλίνες και βλέπω Harry Potter.