Πίστεψα, προσπάθησα, δημιούργησα.

Tο madeinheart μετράει περίπου 7 χρόνια (επίσημα τον Δεκέμβριο). Η ανάγκη μου για τη δημιουργία του ήταν να εξωτερικεύσω όλα αυτά που δεν λέω και δεν συζητάω με κανέναν. Να μιλήσω περισσότερο για μένα, για όσα με απασχολούν και όσα μου αρέσουν, μήπως και η αχαλίνωτη εσωστρέφεια μου μεταλλαχθεί σε κάτι άλλο πιο όμορφο και δημιουργικό. Και νομίζω ότι σε ένα βαθμό τα κατάφερα! Το madeinheart με βοήθησε να ξεπεράσω την αδυναμία έκφρασης των συναισθημάτων μου, να ωριμάσω και να λάμψω με το δικό μου τρόπο.

Πριν 2,5 χρόνια δημιούργησα την πρώτη μου σειρά πινέλων μακιγιάζ (θα τα δεις εδώ) και ένα χρόνο μετά έβγαλα και σφουγγαράκια μακιγιάζ. Δεν φαντάζεστε τη χαρά μου όταν τα έπιασα πρώτη φορά στα χέρια μου… έκανα σαν μικρό παιδί με καινούριο παιχνίδι (μεταξύ μας δεν είχα καμιά διαφορά) και ένα μόνιμο χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη μου!

Η αλήθεια είναι ότι στο ξεκίνημα φοβήθηκα και δεν το χάρηκα (για πολλούς λόγους μεταξύ άλλων και η κατάθλιψη, αόρατος εχθρός εκ των έσω τότε) όσο θα έπρεπε. Ο ενθουσιασμός μου για κάτι τόσο νέο και μοναδικό στην Ελλάδα από μια απλή blogger έρχονταν σε κόντρα με το φόβο… αν θα πετύχει, καθώς η εποχή της κρίσης δεν ενδείκνυται για καινούρια ξεκινήματα. Όταν όμως είδα πόση ανταπόκριση είχαν και πόσες γυναίκες έκανα να χαμογελάσουν, κατά ένα μέρος νομίζω ότι τα κατάφερα.

Αν και έχω ήδη σχεδιάσει τα επόμενα βήματα, δεν ξέρω αν θα πετύχουν και που μπορεί να φτάσουν. Για ένα είμαι σίγουρη, πίστεψα σε μένα -στις δυνατότητές μου (για να είμαι ειλικρινής, άλλος το έκανε πρώτα για μένα) και τελικά δημιούργησα κάτι που στην αρχή φαινόταν αδύνατον.

Το αγαπημένο Activia προτρέπει όλες τις γυναίκες να ζήσουν το δικό τους Live InSync, (περισσότερα δες εδώ) αυτό το αίσθημα της βαθιάς ισορροπίας με τον εαυτό τους, δίνοντας τους τη δυνατότητα να προσπεράσουν τα εμπόδια και να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις δυνατότητές τους.

Σύμφωνα με μία έρευνα της GlobalWebIndex1 που πραγματοποιήθηκε από την Google για λογαριασμό της Danone Activia, έδειξε ότι:
⦁ 59% των γυναικών συμφώνησαν ότι o “εσωτερικός τους κριτής” τις κράτησε πίσω περισσότερο από οποιεσδήποτε άλλες καταστάσεις στη δουλειά τους.
⦁ 62% των γυναικών δήλωσαν ότι ο “εσωτερικός τους κριτής” τις απέτρεψε από το να κάνουν το επόμενο βήμα στην προσωπική τους ζωή.

Ακολούθησε κι εσύ εκεί το δικό σου Live InSync και δεν θα πιστέψεις πόσα μπορείς να κάνεις…!

0

About Author

Mary Stamouli
Mary Stamouli

Τα χαρτιά λένε ότι είμαι μια τρελό Αθηναία δημοσιογράφος που αντί να μπλοκάρω αποφάσισα να blogάρω! Λατρεύω τις τσάντες, τα παπούτσια και τα κραγιόν. Όταν δεν είμαι καλά μαγειρεύω ακούγοντας Ρέμο, τρώω πραλίνες και βλέπω Harry Potter.